Site Loader

U susret predstojećim Skupštinama akcionara u privrednim društvima iz sektora pomorstva, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva u ime državnog kapitala poziva sve kandidate koji su zainteresovani za članstvo u Odboru direktora, da nam pošalju svoj CV putem e-mail adrese pomorstvo@msp.gov.me  

Javni poziv će biti otvoren do 18. februara 2024.godine, nakon čega će biti izvršen odabir po dva najbolja kandidata za svaku pomorsku kompaniju.

Novi odbori direktora će biti imenovani u sljedećim privrednim društvima: AD Luka Bar“, AD Marina Bar“, AD Barska plovidba” i AD Crnogorska plovidba“.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane kadrove, koji svojim stručnim kvalifikacijama, dosadašnjim radnim iskustvom i referencama mogu odgovoriti izazovima da se prijave za poziciju člana Odbora direktora u jednoj od pomorskih kompanija.

Takodje, očekujemo da je kandidat spreman da interes privrednog društva u svakom momentu mandata stavi ispred ličnog, političkog ili bilo kojeg drugog interesa.

https://www.gov.me/clanak/poziv-povodom-popunjanja-mjesta-na-pozicijama-clanova-odbora-direktoria-u-pomorskim-privrednim-drustvima

Post Author: captain